En 150 mils flytt från Gislaved till Övertorneå!

Jag har rensat bort alla gamla inlägg här för att få en ny fräsch start. För det är också vad som nyss har hänt i mitt eget liv kan man säga.

För precis en vecka sen i dag kom jag och Rasmus fram till vårt nya hem i Övertorneå i Norrbotten efter en nästan 150 mil lång bilresa från vårt gamla hem i Gislaved. Han har precis börjat att utbilda sig till fiskeguide. Han sa upp sig från sitt jobb som plåtslagare för att satsa på sin dröm. Jag är så stolt över honom som vågar!
Eftersom jag varken pluggar eller har fast jobb i Gislaved kändes det naturligt för mig att följa med. För han är faktiskt min enda riktiga fasta punkt förutom min familj såklart men den är ju ändå utspriden i Sverige. Samtidigt som jag får stötta honom i hans dröm får jag möjligheten att hitta perspektiv och tid att söka efter vad jag vill göra.

Vi bor på internatet på folkhögskolan han går på och jag har redan träffat fina människor här. Självklart saknar jag alla underbara vänner jag har nere i söder men jag vet att de stannar kvar och just nu är det nog bra med lite förändring i mitt och Rasmus liv. Jag ska försöka göra sånt jag inte har tid med annars. Promenera, fotografera, kanske skriva, upptäcka och lite mer på det.

Kommentarer
Postat av: korven

människor som vågar satsa på sina drömmar är mina idoler, oavsett om de lyckas eller inte.

2012-01-18 @ 13:08:51
URL: http://enlitenkorv.blogg.se/
Postat av: Lisa

sv: roligt att du börjat blogga lite igen. ska läsa igenom blogginläggen nu :).ja.... jag bor kvar i ö-vik... skulle flytta till umeå,men jag läste en kurs som jag hoppade av som jag inte orkade läsa längre och sen hoppade jag av kurserna jag hade tänkt läsa nu i vår eftersom de kändes inte alls roliga längre. eller ja det blev inte så helt enkelt och det känns himla jobbigt. det borde ju kännas bra fast gör inte det, men ska söka jobb i umeå och så hade jag tänkt, hoppas jag får något jobb. fast bor nog kvar i ö-vik ett tag till än fast jag är himla less på den här staden, ska börja vikariera lite på ett ställe som jag jobbat på förut, ska på möte på måndag i alla fall. men nån dag blir det väl en flytt till umeå bara inte just nu. så kommer bo kvar i ö-vik ett tag till. känns inte som det här året har börjat så bra men kan ju alltid bli bättre :).hoppas du trivs bra i övertorneå och häftigt att han vågar satsa på sin dröm, hoppas det kommer gå toppen för honom :).

2012-01-28 @ 18:30:31
URL: http://popflickan.blogg.se/
Postat av: Stephanie Aminoff

Dagens blogg är igång igen, anmäl dig bli bli länkad framför 1200 unika! :)

Anmäl dig NU NU NU ;D

http://aminoff.blogg.se/2012/january/dagens-blogg-4.html

2012-01-30 @ 11:24:07
URL: http://aminoff.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0