Valborgsmässoafton.

I dag åkte jag, Rasmus, Malin och Valle till hedenäset (en by 1,5 mil härifrån) för att gå och kika på byagårdens majbrasa där. Jag måste säga att det var en ganska liten ännu men bättre blir det inte när det fortfarande är massa snö kvar. Men det gjorde inget och det blev en mysig stund med majbrasa, vårsånger, bull/brödförsäljning och lotteri. Jag vann en massa fint porslin och köpte en påse mumsiga bullar. Det var supermysigt vårvälkomnande helt enkelt.Den lilla men fina majbrasan.
Folkvimlet under den svenska flagganJag framför brasan.Sötaste MalinValle och Rasmus (jag tvingade dem verkligen till att ställa sig bredvid brasan så att jag fick ta en bild, haha) vid den nerbrunna brasan.

En ny baddräkt är inköpt!

Har köpt en ny enkel men fin baddräkt! Köpte den i butik på tradera så den kostade bara 199 kronor. Har inte fått hem den ännu så hoppas på att den passar och är lika fin som på bilden. Älskar att simma och känner att jag behöver komma i gång med att röra på mig igen och då behöver man badkläder! Dessutom är det ju en bra investering för sommaren som inte är så långt borta även om det fortfarande känns så här i snöiga norr.

 


Tillbaka från verkligheten.

Låååååååååång lucka här, jag vet. Ibland tappar jag bara tråden och känner inte för att blogga eller vet helt enkelt inte vad jag ska skriva. Men jag ska försöka att bli lite bättre. Har varit tillbaka i Övertorneå i nästan en vecka nu efter att ha kommit hem från Gislaved/Skåne. Vi hade det underbart!

Nu ska jag städa upp i köket, men jag lovar att skriva snart igen.

RSS 2.0